Процедури 

Попълване на бръчки

Филъри

Заличаване на бръчки, уголемяване на устни, оформяне на скули и контур

Филърите с хиалуронова киселина са безопасен начин да подобрите визията си с безвредни продукти и да постигнете дълготраен ефект.

С тяхното инжектиране могат да се коригират незабавно бръчките, да се подобри вида на някои вдлъбнати белези, да се оформят скулите и контура на лицето, да се придаде обем и оформи контурa на устните.

Хиалуроновата киселина естествено се съдържа в човешкото тяло и е напълно безвредна. Тя има свойството да привлича и задържа молекули вода и по този начин осигурява непрекъснато хидратиране на кожата, възстановява се нейния хидробаланс и се стимулират фибробластите да произвеждат собствен колаген.

Процедурите с филъри са предпочитани, защото изискват кратко време за поставяне и възстановяване. Рискът от странични и алергични реакции е минимален, а естетичните резултати са незабавни и естествени.

Продължителността на ефекта след поставяне е индивидуална, но средно се запазва до 10-18 месеца.

Филърите могат да се съчетаят с мезотерапия и ботулинов токсин, според нуждите за краен резултат.

В дермато-козметичен център Belle Femme се работи с всички хиалуронови филъри, регистрирани на българския пазар: Restylane, Stylage, Teosyal, Filorga, Radiesse, Princess, Juvederm,Perfectha,  Plurial, Apriline и др.

____________

етикети: fileri, filleri, filuri


Фотогалерия » Попълване на бръчки

Филъри, попълване на бръчки - ПредиФилъри, попълване на бръчки - СледФилъри, попълване на бръчки - ПредиФилъри, попълване на бръчки - След
Филъри, попълване на бръчки - ПредиФилъри, попълване на бръчки - След