Процедури 

Мезотерапия

Мезотерапия на лице, тяло и коса

Мезотерапията представлява инжектиране на различни коктейли от натурални екстракти, растежни фактори и ДНК, хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, медикаменти, антиоксиданти и др., под повърхността на кожата, в слоя който се нарича - мезодерма.

Това е метод, който има широко приложение в естетичната медицина като еднo от най-мощните средства срещу появата на бръчки и запазване свежия и здрав вид на кожата. Използва се и при лечението на редица козметични проблеми, най-често срещаните от които са: белези от акне, пигментации, разширени пори, косопад, целулит, стрии. Спомага и за намаляването на обиколката на тялото и мастните натрупвания.

Мезотерапията на лице e превенция срещу остаряването на кожата, ако започне да се прилага на около 30 годишна възраст. Тя ще се отрази много добре и ще възвърне блясъка и еластичността, ще изравни тена и повърхността и на кожа, която вече е повлияна от процеса на стареене, цигарения дим, умора или прекомерно излагане на слънце. Фините бръчки се изглаждат. Освен лице, могат също да бъдат третирани и зоните шия, деколте и ръце.

Мезотерапия за коса – прилага се при косопад в следствие на хормонален дисбаланс или наследствени причини. При косопад, причинен от стрес, умора или бременност. При уморена, дехидратирана и бавно растяща коса. Чрез мезотерапията се подтиска производството на хормоните, които причиняват загубата на коса, стимулира се притока на кръв в космените фоликули и се набавят необходимите елементи за космения растеж. Резултатът е по-здрава и гъста коса.

Мезотерапия за тяло – намаляване на теглото, мастните натрупвания и целулита. Инжектират се специално разработени активни вещества, които достигат до подкожната мазнина, за да подпомогнат нейното разграждане и изхвърлянето и от организма по естествен път. Основната причина, поради която това инжектиране е толкова ефективно е, че при правилното им поставяне инжекциите достигат не само до различните слоеве на кожата, но и до подкожната мазнина, за да подпомогнат възобновяването на нарушените там физиологични процеси, довели до нейното натрупване. Има и цялостно въздействие върху организма, което води до подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж. Това е метод алтернативен на липосукцията, при който не се налага хоспитализация, поставянето на упойки, нито домашен престой.

В дермато-козметичен салон Belle Femme се работи с продукти на: Filorga, Stylage, Restylane, Promoitalia и др.


Фотогалерия » Мезотерапия

Мезотерапия - ПредиМезотерапия - СледМезотерапия - ПредиМезотерапия - След
Мезотерапия - ПредиМезотерапия - След